Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο αυτισμος της ΚΝΕ

Νίκος Καρανίκας.

http://karanikas.files.wordpress.com/2014/05/547306_440399872654913_1422868858_n.jpg

Δυο λόγια για την κνε-κκε ( με αφορμή την videoαισθητική της… ).

Αυτό που παρουσιάζει η κνε είναι ο αντίστοιχος αυτισμός του κόμματος που ανήκει. Το κκε ως κόμμα για τον εαυτό του δεν θα μπορούσε να γεννήσει κάτι άλλο. Η αισθητική του είναι ανάλογη της ηθικής του- των τελευταίων χρόνων. Σκεφτείτε ότι χτυπιέται οργανωτικά καθώς έχει επιλέξει να συνεργάζεται και να συμμαχεί μόνο με τον εαυτό του.
Η ηθική -του κκε – διαμορφώνεται από την κοινωνική και πολιτική συμπεριφορά, από την ύλη που τσαλακώνεται – σκεφτείτε, ξανά ,ότι μπρος στην φτωχοποίηση και την ανθρωπιστική κρίση που ζει ο λαός, το κκε προτίμησε να πει όχι στην δυνατότητα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις των αγαθών, η διάλυση της Υγείας και τους χιλιάδες να σβήνουν εκτός νοσοκομείων, σιωπηλά στα σπίτια τους. Προτίμησε να δοθεί η δυνατότητα στην νδ και το πασοκ να κυβερνάνε και να υλοποιούν τα μανιφέστα των νεοφιλελεύθερων.
Η απομάκρυνση του από την θεωρεία των συμμαχιών του Λένιν, το αναγκάζει να κάνει επιλεκτική ανάγνωση του. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν συνεχίσει αυτήν την πολιτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, θα μεταμορφωθεί ακόμα χειρότερα εκτός και αν αλλάξει πολιτική. Το σίγουρο επίσης είναι ότι θα ρθει σε δύσκολη θέση όταν ο λαός θα έχει επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει και να ανατρέψει τα μνημόνια υπερασπιζόμενος τα κοινά αγαθά, όταν δηλαδή θα παλεύει για το κοινό καλό. Τότε το κκε θα τσαλακωθεί ή στην ύλη της ακροδεξιάς και του κεφαλαίου που θα κάνουν αντιπολίτευση ή μαζί με την αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα για να υλοποιηθεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό με τα μανιφέστα τους που είναι τα μνημόνια -που ζούμε
…”Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδερφέ μου από τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμιξουμε τον κόσμο”.

 http://karanikas.wordpress.com/2014/05/02/1661/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου